Philips kledingstomer

Ben jij het strijken van je kleding helemaal zat en wil je niet alleen die vervelende kreukels uit je kleding verwijderen, maar je kleding ook direct weer fris en schoon laten ruiken? Dan is de philips kledingstomer een absolute uitkomst. Doordat er stoom op hoge temperatuur door je kleding wordt gestoomd, worden niet alleen de kreukels door de philips kledingstomer verwijderd, maar dood het ook de bacteriën. Zo hoef je je kleding dus niet te wassen, maar kun je een overhemd of ander kledingstuk dus ook heel eenvoudig en snel even opfrissen met de philips kledingstomer. Niet alleen is de Philips kledingstomer geschikt voor kleding, maar ook voor allerlei andere textielsoorten. Zo kun je er de bank mee stomen, maar ook de gordijnen of het interieur van je auto. Kortom, een absolute must have dus!

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor de philips kledingstomer?

De keuze voor de Philips kledingstomer is vrij eenvoudig. Deze handstomer is namelijk uniek in z’n soort en dus bij uitstek geschikt om alle kreukels uit je kleding te verwijderen. Tevens door deze kledingstomer ook alle bacteriën, waardoor nare luchtjes verleden tijd zijn.

Ook is de Philips kledingstomer geschikt om mee te nemen op vakantie, waardoor je je ook nooit geen zorgen meer hoeft te maken over het feit dat je kleding gekreukt uit je koffer komt. Alles bij elkaar maakt dit de philips kledingstomer een absolute must have voor ieder huishouden.

Verschillende Philips kledingstomers

Philips kent natuurlijk verschillende soorten kledingstomers. De populairste van allemaal is de Steam & Go. Deze kledingstomer van Philips is namelijk een absolute aanrader als het gaat om handstomers voor het stomen van je kleding, gordijnen, stoffen meubels of het interieur van je auto. Deze Philips kledingstomer is namelijk niet te gek.

Deze Philips handstomer heeft een vermogen van 1.300 watt en produceert maar liefst 24 gram stoom per minuut. Dit is in tegenstelling tot veel andere kledingstomers boven gemiddeld. Juist dit zorgt ervoor dat de Philips kledingstomer ook bij uitstek geschikt is voor diepe kreukels in een wat dikkere stof. Daarnaast beschikt deze Philips kledingstomer over een inhoud van zo’n 70 ml, waarmee je twee tot drie kledingstukken kunt stomen.

Daarnaast kun je deze kledingstomer van Philips gebruiken om zowel horizontaal, dus op je bed of verticaal aan een hanger aan je kast of deur te stomen. Dit maakt het dat je deze kledingstomer echt overal voor kunt gebruiken. Bestel je een kledingstomer van Philips, dan ontvang je hier altijd een hittebestendige tas bij, waardoor je hem dus direct na gebruik kunt opbergen en dus niet eerst hoeft te wachten totdat je stoomapparaat is afgekoelt.

De Philips handstomer

Philips heeft een aantal verschillende modellen handstomers op de markt. De populairste is toch wel de Philips GC365/80 Steam & Go Plus. Omdat deze Philips kledingstomer geschikt is voor met name wat dunnere stoffen, kan hij niet in z’n volledigheid je strijkijzer vervangen. Wel is deze handstomer bij uitstek geschikt om je kleding even snel op te frissen in plaats van te wassen en voor het verwijderen van lichte tot middel diepe kreukels. Dit maakt het dat de Philips kledingstomer een absolute toevoeging is voor iedere huishoudelijke collectie.

Top 3 handstomers van Philips

Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen dat het aanbod handstomers van Philips enorm is, hebben wij alvast het huiswerk voor je gedaan. Speciaal daarom hebben wij een top 3 voor je samengesteld met de 3 beste handstomers van Philips.

  1. Philips GC365/80 Steam & Go Plus
  2. Philips GC300/20
  3. Philips 3000 Series STH3020/10
1. Philips GC365/80 Steam & Go Plus

8,7 op basis van onze bevindingen

De onbetwiste nummer één Philips kledingstomer, is de Steam & Go Plus. Deze handstomer is namelijk niet alleen super compact, maar ook teven een absolute krachtpatser. Met een vermogen van 1.300 watt en een stoomproductie van 24 gram per seconden, is bijna geen kreukel voor deze Philips kledingstomer een uitdaging. Daarnaast warmte deze handstomer in maar liefst 45 seconden op waardoor je in minder dan één minuut je kleding kunt stomen. Hoe handig is dat? Deze kledingstomer wordt geleverd met een speciale hitte bestendige handschoen, waardoor je je handen niet kunt verbranden.

Inhoud 0,070 liter
Vermogen 1.300 watt
Opwarmtijd 45 seconden
Gewicht 1,3 kilo
Garantie 2 jaar

Voordelen
Nadelen

2. Philips GC300/20

8,5 op basis van onze bevindingen

De nummer twee in deze lijst met 3 beste Philips kledingstomers, is de Philips GC300/20. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut en een vermogen 1.000 watt is deze net iets minder krachtig dan de Steam & Go Plus. Toch neemt dat niet weg dat ook deze Philips kledingstomer een absolute aanrader is. Als we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van dit exemplaar, dan is hij zeker een geduchte concurrent van vele andere kledingstomers. Met een waterreservoir van 100 ml. Kun je met deze Philips kledingstomer zo’n 3 tot 4 kledingstukken achter elkaar stomen.

Inhoud 0,100 liter
Vermogen 1.000 watt
Opwarmtijd 45 seconden
Gewicht 1 kilo
Garantie 2 jaar

Voordelen
Nadelen

3. Philips 3000 Series STH3020/10

8,3 op basis van onze bevindingen

Ga je voor kwaliteit, dan kies je voor de Philips 3000 Series STH3020/10. De kledingstomer van Philips is uniek in z’n soort en kenmerkt zich naast het strakke design ook door de compacte vorm. Met een gewicht van 1 kilo en een bijgeleverde etui neem je deze kledingstomer eenvoudig met je mee. Zo kun je vlak voor een belangrijke afspraak nog even de laatste plooien gladstrijken en is hij bij uitstek geschikt om mee te nemen in de koffer. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut, vermogen van 1.000 watt en een waterreservoir van 120 ml. Kun je met deze kledingstomer van Philips de meeste kledingstukken zowel gladstomen, als ook alle bacteriën doden.

Inhoud 0,120 liter
Vermogen 1.000 watt
Opwarmtijd 45 seconden
Gewicht 1 kilo
Garantie 2 jaar

Voordelen
Nadelen

De Philips kledingstomer op standaard

Wil jij nu echt nooit meer hoeven strijken, dan is een handstomer niet altijd voldoende om alle kreukels te kunnen verwijderen. Speciaal daarom heeft Philips ook de kledingstomer op standaard. Deze kledingstomers zijn vele malen krachtiger en geschikt voor allerlei verschillende soorten stoffen.

Het grote voordeel aan deze Philips kledingstomers, is dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Je hangt het kledingstuk op de hanger en het apparaat doet vervolgens de rest. Door het grote reservoir kun je tientallen kledingstukken achter elkaar stomen, waardoor je tussendoor iets anders kunt gaan doen.

Het kleding stomen zelf duurt per kledingstuk slechts een paar minuten, waardoor je dus tegelijkertijd bijvoorbeeld kunt gaan stofzuigen. Nadat je een kamer klaar hebt, wissel je het kledingstuk even om en voor je het weet heb je je volledige wasmand kreukvrij gestoomd.

Niet alleen zijn de Philips kledingstomers op standaard perfect voor het gladstomen van je kleding, maar door het ook de bacteriën. Dus wil jij bijvoorbeeld een overhemd even opfrissen, dan kun je deze in plaats van wassen, dus beter gewoon even stomen.

Bepaalde Philips kledingstomers worden geleverd met een wat groter reservoir dan de ander, dus het is verstandig om hier goed naar te kijken. Hetzelfde geldt overigens voor de stoomcapaciteit en ook het vermogen. Des te hoger de stoomcapaciteit per minuut is, des te meer stoom wordt er door je kleding geblazen.

Je kunt je dus wel voorstellen dat wanneer je wat diepere kreukels hebt, je het beste kunt kiezen voor een zo hoog mogelijke stoomcapaciteit. Toch hoef je je hier met een Philips kledingstomer op standaard absoluut geen zorgen over te maken. Alle Philips kledingstomers op standaard kunnen in principe ook diepe kreukels doen laten verdwijnen.

Beste Philips kledingstomers op standaard

De keuze kledingstomers op standaard is natuurlijk enorm. Omdat het belangrijk is dat je weet wat je koopt, hebben wij de beste kledingstomers van Philips voor je onderzocht. Speciaal daarom delen we hieronder uitgebreid zowel onze bevindingen als die van andere gebruikers. Zo hoef je zelf niet op zoek en is het een kwestie van kiezen en bestellen.

  1. Philips EasyTouch Plus GC524/60 – Kledingstomer
  2. Philips ComfortTouch GC557/30
1. Philips EasyTouch Plus GC524/60 - Kledingstomer

9,2 op basis van onze bevindingen

Wil jij volledig worden ontzien en ben je het ouderwetse strijken helemaal zat? Dan is deze Philips EasyTouch Plus GC524/60 een absolute aanrader. Deze kledingstomer verwijderd namelijk niet alleen de meest hardnekkige kreukels, maar dood ook alle bacteriën, waardoor je kleding weer fris ruikt en schoon aanvoelt.

Deze Philips kledingstomer heeft een stoomcapaciteit van maar liefst 32 gram per minuut, wat betekent dat geen kreukel te diep is voor deze krachtpatser. Of het nu gaat om een overhemd van katoen of een dikke trui, je zult zien dat deze kledingstomer ze genadeloos glad stoomt. Met een gewicht van 4,8 kilo en een waterreservoir van 1,6 liter is deze Philips kledingstomers één van de compactere modellen in z’n soort.

Het vermogen van 1.600 watt en de maar liefst 5 verschillende stoom standen maakt deze Philips kledingstomer een absolute alleskunner. Met de bijgeleverde handschoen hoef je niet bang te zijn dat je je handen verbrand en kun je veilig de kledingstukken verwisselen. Daarnaast wordt er ook een extra stofborstel bijgeleverd, zodat het stoom nog dieper in met name dikke stoffen kan doordringen.

Naast dat deze kledingstomer extra compact is, bevat deze Philips EasyTouch Plus een verstelbare stang, waaraan jij dus niet alleen je kledingstukken gemakkelijk kunt ophangen maar ook direct op de juiste hoogte kunt afstellen. Daarnaast is de stang na gebruik gemakkelijk in te klappen, waardoor je het hele apparaat snel en eenvoudig kunt opbergen.

Goed om te weten, is dat deze kledingstomer van Philips ook een antikalk functie heeft, die je gemakkelijk kunt gebruiken. Wel is het verstandig om ervoor te zorgen dat je de Easy De-Calc-ontkalkingsfunctie ook daadwerkelijk regelmatig gebruikt. Zo verleng je namelijk de levensduur van het apparaat.

Inhoud 1,6 liter
Vermogen 1.600 watt
Opwarmtijd 45 seconden
Gewicht 4,8 kilo
Garantie 2 jaar

Voordelen
Nadelen
2. Philips ComfortTouch GC557/30 kledingstomer

8,7 op basis van onze bevindingen

Ben jij op zoek naar een Philips kleding stoomapparaat waarmee kreukels voorgoed verleden tijd zijn? Dan ben je met de Philips ComfortTouch kledingstomer aan het juiste adres. Deze krachtpatser heeft namelijk een vermogen van maar liefst 2.000 watt en een stoomcapaciteit van 40 gram per minuut. Met deze enorme kracht is geen kreukel te diep.

Omdat dit apparaat maar liefst 5 verschillende standen heeft, kun je deze Philips stomer gebruiken voor iedere gewenste stof. Je bepaald helemaal zelf hoe je het apparaat instelt. Zo kun je er zachte stoffen zoals zijde perfect mee stomen, maar ook dikkere stoffen zoals een jas.

Bij deze kledingstomer krijg je niet alleen een handige hittebestendige handschoen, maar ook een speciale stof borstel waarmee jij ook dikkere kleding perfect kunt gladstomen. Jassen, colberts en eventueel dikke truien zijn geen enkele uitdaging voor deze stoommachine. 

Met de speciale Hang & Lock oplossing kun je je kleding zorgeloos ophangen en hoef je niet bang te zijn dat ze er tijdens het stomen van af kunnen vallen. De kleerhanger kan dus op deze manier niet bewegen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je kleding op de grond valt tijdens het stomen.

Een ander belangrijk punt van deze stomer, is dat je niet bang hoeft te zijn voor eventuele brandplekken. Zo kun je zorgeloos alle kleding die je normaalgesproken ook strijk nu gladstomen met deze Philips kledingstomer.

Ook beschikt deze kledingstomer van Philips over een speciale FlexHead technologie, waardoor je niet hoeft te bukken. Doordat de stoomplaat flexibel is, wordt ook de onderkant van de kleding mooi glad gestoomd. Kortom, een absoluut pluspunt als je het ons vraagt!

Inhoud 1,8 liter
Vermogen 2.000 watt
Opwarmtijd 45 seconden
Gewicht 8 kilo
Garantie 2 jaar

Voordelen
Nadelen

Veelgestelde vragen

Wanneer je besluiten een kledingstomer aan te schaffen, dan is het natuurlijk belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het goed te kijken naar:

  • Inhoud van het waterreservoir
  • Stoomafgifte
  • Stoomcapaciteit

Door op bovenstaande punten te letten, hoef je niet bang te zijn dat je een kledingstomer aanschaft die niet aan je wensen voldoet. Let hier dus goed op!

De temperatuur van een kledingstomer wordt gemiddeld zo’n 90 tot 100 graden. Voldoende om niet alleen alle kreukels glad te stromen, maar ook om de bacteriën te doden waardoor je kleding weer fris ruikt.